Zvezda u ozbiljnom problemu pred put u Kazahstan

Izvor: B92, 10.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u ozbiljnom problemu pred put u Kazahstan

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u velikom problemu pred put u Kazahstan, zbog loše organizacije tamošnjih ljudi, potvrđeno je za B92.net.

Naime, crveno-beli imaju problem oko dobijanja viza za strance, (Boaći, Kanga, Frimpong, Ruiz).

Problem je nastao zato što Kazahstanci imaju ambasadu samo u Budimpešti gde je procedura za izdavanje vize 15 dana i mora lično da se ide.

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su 21.6. kontaktirali više puta ljude u Kazahstanu, a oni su im u ponedeljak odgovorili da će igrači dobiti vize kada slete u Astanu.

Pritom na aerodromu je moguće izvaditi vizu samo u Astani, dok u Pavlodaru neće da daju niti da pošalju nekoga iz Astane. To njih zanima, a Zvezda bi trebalo strance da pošalje dan ranije preko Frankfurta u Astanu da bi im dali vize.

Zvezda je kontaktirala UEFA koja je zvala FS Kazahstana ali uzalud. Oni teraju svoje, a UEFA se ne tangira previše, pošto sve to ne zanima.

Problem je stvarno ozbiljan jer su ovi totalno neozbiljni. Zvezda ne zna i ne može da maltretira igrače, a pritom rizikuje da ih ne puste u Pavlodaru, rečeno je za B92.net.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.