Zvezda u novembru u Udinama, Sofiji ili Skoplju?

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u novembru u Udinama, Sofiji ili Skoplju?

Fudbaleri Crvene zvezde narednu pauzu u prvenstvu, zbog nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. i obaveza reprezentacija, iskoristiće između ostalog i za odigravanje prijateljske utakmice.

Postoje šanse da crveno-beli sredinom novembra odigraju sparing duel sa članom Serije A Udinezeom, u Udinama, a kao alternative Italijanima konkurišu gostovanje u Sofiji, Levskom, odnosno Rabotničkom u Skoplju, potvrdili su nam na našem najvećem stadionu.

Učenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Nenada Lalatovića trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli, nakon poraza u 147. "večitom derbiju", Vojvodina je druga sa dva boda više, a Partizan prvi sa četiri poena više i utakmicom manje.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.