Zvezda trojkama u poslednjoj četvrtini razbila Hapoel

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda trojkama u poslednjoj četvrtini razbila Hapoel

Košarkaši Crvene zvezde zauzeli su treće mesto na turniru na Kritu pošto su u nedelju savladali Hapoel iz Jerusalima sa 67:59 (15:19, 19:16, 11:12, 22:12).

Tim iz Izraela pun američkih košarkaša među kojima je najveća zvezda NBA igrač Amari Stodemajer koji je u prvoj deonici i bio najbolji akter meča.

Vrlo brzo su crveno-beli pronašli rešenje i za njega pa je do poluvremena razlika smanjena na samo jedan poen, održavana je u trećoj deonici, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u poslednjoj tim Dejana Radonjića trojkama zatrpao koš Hapoela (u jednom trenutku trojke 5/5, ukupno 6/13).

Najbolji u Crvenoj zvezdi bio je Milko Bjelica sa 21 poenom, Stodemajer je na drugoj strani imao 11 poena

Za trofej na turniru na Kritu će igrati Olimpijakos i Anadolu Efes.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda trijumfom okončala pripremni period

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016

U poslednjem pripremnom meču pred start sezone, košarkaši Crvene zvezde mts savladali su Hapoel iz Jerusalima rezultatom 67:59 (15:19, 19:16, 11:12, 22:11) i tako zauzeli treće mesto na turniru u Grčkoj...Dve jake provere imali su crveno-beli na kvalitetnom turniru na Kritu, pred start sezone, koji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.