Zvezda tek posle produžetka srušila Megu

Izvor: N1 televizija, 09.Jan.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda tek posle produžetka srušila Megu

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak i posle 17. kola regionalne ABA lige.

Ekipa Dejana Radonjića savladala je posle produžetka Mega Leks u gostima rezultatom 81:69.

Domaći tim pružio je odličan optor šampionu Srbije i regiona, uspeo je da izbori i produžetak, ali ipak više od toga nije mogao.

Tim Dejana Milojevića bio je u većem delu utakmice u egalu sa srpskim i regionalnim šampionom, a Zvezda je samo u drugoj deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i u produžetku pokazala zbog čega je najprijatnije iznenađenje Evrolige.

U dramatičnoj završnici regularnog toka obe ekipe bile su sigurne sa linije slobodnih bacanja, a Zvezda je u dodatnih pet minuta u potpunosti nadigrala rivala i osvarila je i 17. pobedu u regionalnom takmičenju.

Ognjen Kuzmić je završio sa 16 poena i 9 skokova, a sjajan debi imao je Dion Tompson koji je za 7 minuta imao 10 poena i 5 skokova. Jović je dodao 10 poena uz 11 asistencija, a 11 poena ubacio je i Simonović. Branko Lazić imao je 5 poena, 5 ukradenih i 8 skokova.

Kod domaćina, Jaramaz je ubacio 15 poena uz 5 asistencija, a Mušidi je dodao 14 poena.

Zvezda ima 17-0, a Mega je sada na 5-12.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zvezda u produžetku savladala Mega Leks

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2017

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak i poslije 17. kola regionalne ABA lige...Ekipa Dejana Radonjića savladala je poslije produžetka Mega Leks u gostima rezultatom 81:69...Domaći tim pružio je odličan optor šampionu Srbije i regiona, uspio je da izbori i produžetak, ali ipak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.