Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 03:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda talična za srpske internacionalce (VIDEO)

Nakon što je Crvena zvezda pokazala interesovanje za Srđana Mijailovića mladi vezista je postigao dva gola za Krila Sovjetov, a nešto slično se desilo kada je u vezu sa crveno-belima doveden reprezentativac Srbije Nikola Stojiljković.

Iako nije u prvom planu kod trenera Brage Fereire bivši napadač Čukaričkog koristi gotovo svaku priliku da dokaže da mu je mesto u prvom timu.

Na utakmici plej-ofa Lige Evrope protiv Hafnafjordura na Islandu Stojiljković >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u igru ušao u 60. minutu pri vođstvo domaće ekipe od 1:0. samo dva minuta kasnije izjednačio je Paulinjo, da bi naš fudbaler u 79. minutu postavio konačnih 1:2.

Revanš meč je na programu 24. avgusta u Portugaliji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.