Zvezda se otarasila Parkera, dobiće 50.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se otarasila Parkera, dobiće 50.000 evra

Reprezentativac Antigve i Barbude ponovo menja sredinu

Razlaz Crvene zvezde i Džošue Parkera. Čelnici lidera Superlige Srbije su tokom vikenda uspeli da završe  još jedan posao i reše se reprezentativca Antigne i Barbude koji im je malo toga doneo na terenu, a bio daleko veća pretnja van njega. Kako združeno javljaju reporteri Sportskog žurnala i Sporta, sa priprema na Kipru, tamnoputi napadač će karijeru nastaviti u jednom klubu iz - Kazahstana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
U pitanju je pozajmica do leta, na osnovu koje će crveno-beli dobiti 50.000 evra. Ujedno se i otarasiti Parkerove plate, što je svakako dobit, imajući u vidu činjenicu da stručni štab na njega ne računa u prolećnoj sezoni.

Podsetimo, Džoš Parker je prošle zime stigao u Ljutice Bogdana iz Domžala, ali nije opravdao očekivanja, zbog čega ga je Crvena zvezda letos, posle neuspešne epizode u dvomeču sa Kairatom, poslala na pozajmicu u škotski Aberdin, a sad mu našla novi klub.

Ugovor crveno-belih i Parkera ističe u januaru 2017.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.