Zvezda se bori za licencu, sve zavisi od Gasproma

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se bori za licencu, sve zavisi od Gasproma

Crvena zvezda je čekala poslednji dan predviđenog roka da podnese potrebnu dokumentaciju u FSS za dobijanje licence za evrokupove. Administracija kluba sa "Marakane" će tokom utorka da preda neophodnu papirologiju prvostepenoj Komisiji za licenciranje FSS.

U naredna dva meseca će FSS proveriti valjanost Zvezdine dokumentacije koju je uradila jedna revizorska kuća, a 31. maja će zasedati drugostepena Komisija za licenciranje koja će u UEFA poslati zeleno ili crveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svetlo za Zvezdin izlazak u Evropu.

Šta Zvezda treba još da uradi?

Od oko 11.000.000 evra dugovanja, Crvena zvezda je uspela u prethodnom perioda da vrati polovinu, ali ostaje još oko 6.000.000 evra na ime dugovanja prema bivšim igračima i trenerima koja moraju biti podmirena. U suprotnom, Zvezda opet neće dobiti dozvolu da se takmiči u Evropi.

Klub sa "Marakane" ima dva meseca da podmiri pomenuta dugovanja kako ne bi došao u situaciju kao prošle godine da mu UEFA stavi veto zbog dugova prema bivšim članovima. U Zvezdi se nadaju da će do 31. maja i to biti rešeno i da će oko 6.000.000 evra dugovanja biti isplaćeno.

Kako i odakle? Jedino od Gasproma!

U Ljutice Bogdana grozničavo čekaju novac od Rusa, odnosno novi četvorogodišnji sponzoroski ugovor sa Gaspromom vredan 5.000.000 evra po sezoni. Zvezdi se žuri i svi u klubu se nadaju da će Rusi u naredne dve nedelje potpisati novi ugovor koji bi bio iskorišćen kao zalog za dizanje kredita od kojeg bi bila podmirena dugovanja.

U suprotnom, Zvezdi se ne piše dobro. Ako Rusi ne potpišu novi ugovor, klub sa "Marakane" može da zaboravi na igranje fudbala u Evropi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.