Zvezda sa Strazburom ipak u Areni!

Izvor: RTS, 08.Okt.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Strazburom ipak u Areni!

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Strazbur na startu takmičenja u Evroligi u "Kombank areni", saopštili su crveno-beli. Meč je na programu 15. oktobra, sa početkom u 19 sati.

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Pioniru, zbog zauzetosti najveće dvorane na ovim prostorima. Ali, došlo je do obrta.
"Košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klub Crvena zvezda obezbedio je svojim navijačima, gradu Beogradu i Srbiji košarkaški spektakl tokom jeseni. Velikim naporima kluba i uz razumevanje i dobru komunikaciju sa republičkim i gradskim vlastima, Crvena zvezda ipak je obezbedila veliku evroligašku utakmicu već na startu prve faze Evrolige u Kombank areni", saopštio je klub sa Malog Kalemegdana, a prenosi Tanjug.
Utakmica između Crvene zvezde i Strazbura biće odigrana 15. oktobra sa početkom u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda dočekuje Strazbur u Kombank areni

Izvor: Press, 08.Okt.2015

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Strazbur na startu takmičenja u Evroligi u Kombank areni, saopštili su danas crveno-beli. .          Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Pioniru, zbog zuzetosti najveće...

Nastavak na Press...

Zvezda igra protiv ekipe „FTN-a“ u čast poginulog navijača

Izvor: Blic, 08.Okt.2015

Košarkaški klub Crvena zvezda i košarkaška ekipa Fakulteta tehničkih nauka (FTN) odigraće 12. oktobra od 19 časova revijalnu utakmicu u novosadskom "Spensu"...Utakmica će biti odigrana u čast Marka Ivkovića, studenta FTN i navijača Crvene zvezde koji je ubijen u Istambulu prošle godine...Nenad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.