Zvezda protiv Primorja, Radnički sa Oradeom

Izvor: Studio B, 21.Okt.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Primorja, Radnički sa Oradeom

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv riječkog Primorja u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a Radnički iz Kragujevca protiv rumunske Oradee, odlučeno je danas žrebom u Luksemburgu.

Crvena zvezda i Radnički će biti domaćini u prvom meču, 29. oktobra, dok je revanš na programu 12. novembra.

U preostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dva duela treće runde kvalifikacija sastaju se Pro Reko i Mladost iz Zagreba, odnosno OSC iz Budimpešte i mađarski Solnok.

U grupnu fazu Lige šampiona direktno su se plasirali Partizan, Jug, Barseloneta, Špandau, Olimpijakos, Eger, Breša i Galatasaraj. Grupna faza takmičenja počinje 29. novembra i trajaće do 2. maja 2015. godine, a završni turnir Lige šampiona, "fajnal siks", održaće se od 28. do 30. maja sledeće godine u Barseloni.

Danas je, takođe, održan žreb za drugu rundu kvalifikacija za Kup Evrope. Vaterpolisti Vojvodine će igrati u grupi D u Savoni, a protivnici će im biti Hanover, Ligamuš, Dinamo Astrahstan i Savona. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda na Primorje,Radnički sa Oradeom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014

Vaterpolisti Crvene zvezde igraće protiv riječkog Primorja u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a Radnički iz Kragujevca protiv rumunske Oradee, odlučeno je danas žrebom u Luksemburgu...Crvena zvezda i Radnički će biti domaćini u prvom meču, 29. oktobra, dok je revanš na programu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.