Zvezda protiv Mege za odbranu titule

Izvor: TV Arena Sport, 02.Maj.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Mege za odbranu titule

U trećoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige, košarkaši Crvene zvezde će imati prvu ''meč loptu'' u borbi za odbranu šampionskog trona.

’Crveno-beli’ imaju priliku da drugi put uzastopno podignu trofej namenjen regionalnom šampionu.

Zvezda protiv oslabljene Mege vodi u seriji 2:0 i prema svemu viđenom bilo bi veliko iznenađenje ukoliko večeras ne bi završila posao.

"Igra >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << iz drugog meča, posebno u odbrani je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici", izjavio je Zvezdin plejmejker Stefan Jović.

Većem otporu nada se i kapiten Mege Rade Zagorac.

"U vrlo lošoj situaciji smo posle 0:2. Čini mi se da smo svoju šansu propustili u prvoj utakmici, dok smo u drugoj bili potpuno nadigrani što bih pripisao i dosta skraćenoj rotaciji zbog povreda. Očekuje nas treći meč i daćemo sve od sebe da pobedimo i produžimo seriju", istakao je talentovani košarkaš.

Treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Mega Leksa i Crvene zvezde na programu je od 20:30 sati u Sremskoj Mitrovici.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.