Zvezda povela protiv Mege

Izvor: Danas, 27.Maj.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povela protiv Mege

U prvoj utakmci polufinala plej ofa prvenstva Srbije, košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Mega Leks sa 77:66 (21:18, 22:12, 13:12, 21:24) i za plasman u finale potrebna im je još jedna pobeda, koju će pokušati da ostvare u nedelju u Sremskoj Mitrovici.

                 

Posle ravnopravne prve četvrtine, Zvezda je u drugoj znatno pojačala intenzitet, pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u odbrani, i do poluvremena je imala 13 poena prednosti, a sredinom poslednjeg dela igre crveno-beli su imali vođstvo od 21 poena razlike.

Mega je bila znato oslabljena jer je nastupila bez povređenog Timotea Luvavua, a znatno spod svojih mogućnosti odigao je Nikola Ivanović, koga su lekari osposobili da izađe na teren, ali je bio daleko od njegove prepoznatljive forme.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić često je menjao igrače i na taj način je stalno održavao jak tempo, koji igrači Mege nisu mogli da prate. Domaćine je poslužio i šut spolja i ubacili su deset trojki, pa se, za razliku od nekih drugh mečeva ta dva tima, pitanje pobednika nije se postavljalo ni u jednom trenutku.

Prvu polufinalnu utakmcu plej ofa sura će odigrati Partizan i FMP.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.