Zvezda poražena od Hanovera

Izvor: Studio B, 29.Jul.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poražena od Hanovera

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su danas u Ptuju na poslednjoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu od nemačkog prvoligaša Hanovera sa 2:3.

Crveno-beli su na dobar način počeli utakmicu i već posle 12 minuta imali prednost od dva gola. Strelac oba gola za Zvezdu bio je Nenad Gavrić.

On je prvi gol postigao posle odbijene lopte nakon šuta Vukana Savićevića u četvrtom minutu, da bi prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << udvostručio u 12. posle asistencije Darka Lazovića s desnog boka.

Ipak, igrač utakmice bio je Artur Sobijeh, koji je postigao het-trik. On je u 25, 38. i 81. minutu postigao golove za nemačkog Bundesligaša.

Utakmica u Ptuju odigrana je pred punim tribinama, a najveći aplauz dobio je povratnik u ekipu Zvezde Nejc Pečnik, koji je u drugom poluvremenu ušao u igru. Pečnik, reprezentativac Slovenije, juče je sa čelnicima beogradske ekipe dogovorio nastavk saradnje na još dve godine.

Fudbaleri Zvezde u Beograd dolaze sutra, posle drugog dela priprema u Sloveniji. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvezda poražena od Hanovera

Izvor: RTS, 29.Jul.2014

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Ptuju na poslednjoj pripremnoj utakmici pred novu sezonu od nemačkog prvoligaša Hanovera sa 3:2...Crveno-beli su na dobar način počeli utakmicu i već posle 12 minuta imali prednost od dva gola. Strelac oba gola za Zvezdu bio je Nenad Gavrić...On je prvi gol...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.