Zvezda pobedila Spartak golom Evandra

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Spartak golom Evandra

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u subotu uveče na svom stadionu Spartak iz Subotice sa 1:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije kojim je počeo prolećni deo prvenstva.

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Jedini gol na stadionu Crvene zvezde, gde je večeras bilo oko 40.000 gledalaca, postigao je Evandro u 65. minutu.Evandrovom golu prethodio je korner Darka Lazovića posle kog je loptu glavom zahvatio kapiten Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Mikić, a u gužvi u šesnaestercu Brazilac se najbolje snašao i sa nekoliko metara "ćušnuo" loptu u mrežu.U 23. minutu meča Nemanja Čović je postigao gol za Spartak, ali je sudija Boško Jovanetić poništio pogodak, pošto je procenio da je napadač Subotičana prethodno faulirao Mikića.Najbolju šansu za Zvezdu u provom poluvremenu propustio je Borha kada je posle odlične razmene pasova sa Evandrom slabo šutirao sa oko 11 metara i golman gostiju Branimir Aleksić je lako intervenisao.U prvom delu utakmice priliku da postignu gol imali su Filip Mladenović kome je posle šuta sa 25 metara Aleksić odbranio i Luka Milivojević kada je u 40. minutu šutirao malo pored gola iz velike udaljenosti.Posle gola Zvezde u 65. minutu, Spartak je krenuo da napada, imao nekoliko prilika, ali ih nije iskoristio.Crvena zvezda posle pobede i subotnjeg remija Novog Pazara i Partizana zaostaje na tabeli za crno-belima osam bodova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.