Zvezda pobedila Oldenburg u prvoj proveri

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Oldenburg u prvoj proveri

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su nemački Oldenburg sa 80:71 u prvoj pripremnoj utakmici pred početak sezone. U pitanju je bila utakmica zatvorenog tima, odigrana u hali „Aleksandar Nikolić“.

Izabranici Dejana Radonjića su meč prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili sa 28:17. Najbolji u redovima crveno-belih bio je Ognjen Kuzmić sa 13 poena, poen manje je upisao Nemanja Dangubić, dok je Dragan Apić utakmicu završio sa deset poena.

Aktuelnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << šampionu će se tokom sledeće nedelje posle produženog odmora i reprezentativnih obaveza pridružiti Stefan Jović i Marko Simonović.

Naredna utakmica Zvezdu čeka u nedelju protiv rumunske Steaue u Beogradu, a prvi meč uz prisustvo publike crveno-beli će odigrati 10. septembra na turniru u Vršcu sa domaćinom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zvezda pobedila u kontrolnoj utakmici

Izvor: TV Arena Sport, 30.Avg.2016, 10:03

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su nemački Oldenburg sa 80:71 i zabeležili prvu pobedu na pripremnoj utakmici za novu sezonu...Meč je igran u dvorani Aleksandar Nikolić, a bio je zatvorenog karaktera...Ekipa Dejana Radonjića meč je prelomila u trećoj četvrtini koju je dobila sa 28:17...U redovima...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.