Zvezda pobedila Jagodinu i smanjila zaostatak za Partizanom

Izvor: Press, 01.Mar.2015, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Jagodinu i smanjila zaostatak za Partizanom

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Jagodini istoimeni klub sa 3:2 (2:0) u polsednjem meču 17. kola Superlige.
Zvezda je ovom pobedom na najbolji način iskoristila kiks Partizana protiv Radničkog iz Niša (0:0) i "večitom rivalu" prišla na četiri boda zaostatka.

Crveno-beli su posle dosta muke uspeli da odnesu sva tri boda iz Jagodine, iako su na poluvremenu imali prednost od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dva gola kada su se u listu strelaca upisali Darko Lazović i Aleksandar Katai.

Ključan detalj utakmice dogodio se u 48. minutu kada je Džošua Parker propustio priliku da iz penala dovede svoj tim do vođstva od 3:0.

Parker je šutirao preko prečke, a promašeni penal kao da je dao snagu domaćinu da u nastavku meča sa mnogo više samopouzdanja krene ka golu Rajkovića.

Golovima Šušnjara i Jovančića, Jagodinci su uspeli da dođu do izjednačenja, a novo iznenađenje u prolećnom delu sezone sprečio je Lazović, koji je pogotkom u 80. minutu konačno doneo trijumf ekipi Nenada Lalatovića.

Rezultati i strelci 17. kola:

Jagodina - Crvena zvezda 2:3 (Šušnjar 61, Jovančić 65 - Lazović 11, 80, Katai 23)

Odigrano juče:

Borac - Rad 0:1 (0:1)

Napredak - Radnički Kragujevac 1:0 (1:0)

Vojvodina - Mladost 2:1 (0:0)

Spartak - OFK Beograd 1:0 (1:0)

Voždovac - Donji Srem 0:1 (0:0)

Novi Pazar - Čukarički (1:1)

Partizan - Radnički Niš 0:0

Tabela: Partizan 40 bodova, Crvena zvezda 36, Čukarički 34, Vojvodina 33, Jagodina 24, Novi Pazar 23, OFK Beograd 23, Rad 22, Spartak 21, Mladost, Donji Srem i Napredak po 19, Voždovac 17, Borac 16, Radnički Niš 13, Radnički Kragujevac 10.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Jagodinu i smanjila zaostatak za Partizanom

Izvor: Studio B, 01.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Jagodini istoimeni klub sa 3:2 (2:0) u polsednjem meču 17. kola Superlige...Zvezda je ovom pobedom na najbolji način iskoristila kiks Partizana protiv Radničkog iz Niša (0:0) i "večitom rivalu" prišla na četiri boda zaostatka...Crveno-beli su posle...

Nastavak na Studio B...

Zvezda slavila u Jagodini

Izvor: RTS, 01.Mar.2015

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Jagodini istoimeni klub sa 3:2 (2:0) u polsednjem meču 17. kola Superlige. Crveno-beli su pobedom prišli na četiri boda zaostatka za liderom šampionata Partizanom. . .Sjajna fudbalska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.