Zvezda pobedila Donji Srem

Izvor: Beta, 26.Okt.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Donji Srem

BEOGRAD, 25. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u subotu na svom stadionu Donji Srem sa 1:0 u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Zvezda je do pobede došla golom Nejca Pečnika iz jedanaesterca u 34. minutu.

Defanzivac Donjeg Srema Nemanja Lakić Pešić je u 33. minutu posle šuta Djordja Rakića igrao rukom u šesnaestercu, a glavni arbitar Nenad Djokić dosudio je penal za Zvezdu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
U prvih pola sata igre Donji Srem je bio bolja ekipa, imali su nekoliko dobrih situacija pred golom Predraga Rajkovića, ali nisu uspeli da dodju do gol šanse.

Zvezda je posle datog gola preuzela inicijativu, a u 42. minutu Djordje Despotović je mogao da duplira prednost, ali je njegov udarac glavom sa oko pet metara s gol linije izbacio Dušan Punoševac.

U drugom poluvremenu domaća ekipa je bila konkretnija, ali nije imala prave prilike za gol.

Utakmica na stadionu Zvezde počela je sa 20 minuta zakašnjenja, pošto nije bilo struje zbog kvara na trafo stanici.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Voždovac sa 3:0, dok je Novi Pazar u Kruševcu savladao Napredak s 1:0 u poslednjim utakmicama 10. kola Super lige Srbije.

Vojvodina je ovim trijumfom pred svojim navijačima, makar do nedelje, "izbila" na prvo mesto Super lige, pošto sada ima 25 bodova, jedan više od Partizana, koji ima i dve utakmice manje.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.