Zvezda oslabljena na Solnok

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda oslabljena na Solnok

„Ovog puta, nešto što je jasno je da Stefan Jović neće biti u timu. Nadam se da će uspeti da se oporavi i bude spreman za meč protiv Žalgirisa u elitnom takmičenju. Uz to, ni Branko Lazić neće biti u timu zbog temperature“, rekao je Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde večerašnji meč sa Solnokom (19.00, TV Sportklub 1) dočekuju bez dvojice standardnih prvotimaca, Branka Lazića i Stefana Jovića, koji će pokušati da se oporave do važnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << okršaja sa Žalgirisom u Beogradskoj areni (četvrtak 20.45).

Mađarska ekipa je značajno izmenila ekipu u odnosu na prvi deo sezone, ali to ni jednog trenutka, baš kao ni odsustvo prvotimaca domaćeg sastava, neće promeniti odnos snaga u ovom meču.

„Sasvim prirodno se očekuje da potrošnja energije u našem timu donese neke nove situacije. Ovog puta, nešto što je jasno je da Stefan Jović neće biti u timu. Nadam se da će uspeti da se oporavi i bude spreman za meč protiv Žalgirisa u elitnom takmičenju. Uz to, ni Branko Lazić neće biti u timu zbog temperature. Ali, svi ostali igrači moraju dati doprinos kako bismo nastavili u dobrom ritmu, odigrali dobar meč i slavili pred našim navijačima. Ovaj duel moramo da iskoristimo i za ono što nas čeka nakon toga“, rekao je Radonjić.

Delije su protiv Albe napravile spektakularnu atmosferu u Pioniru, očekuje se da tako bude i u Areni protiv Žalgirisa, ali bi mladoj ekipi Dejana Radonjića značila takva podrška i u regionalnom takmičenju.

„Ambijent protiv Albe bio je za svaku pohvalu i želja nam je da i protiv Solnoka dvorana opet bude puna, a samim tim da nas to podstakne da dođemo do još jedne pobede. Videli ste i sami koliko našem timu, koji je najmlađi u Evroligi, znači podrška navijača. Zaista bismo voleli da tako bude i sada, iako protivnik možda i nije tako atraktivan“, dodao je strateg crveno-belih.

Zvezda je ubedljivo prva u ABA ligi sa 19 pobeda u isto toliko odigranih kola, dok Solnok zauzima 10. mesto sa skorom od devet pobeda i 10 poraza.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Beogradska Arena

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.