Zvezda opet rešeta, novom pojačanju trebalo samo tri minuta da postigne gol!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet rešeta, novom pojačanju trebalo samo tri minuta da postigne gol!

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali novu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. I upisali novu ubedljvu pobedu.

Današnje popodne ekipa Crvene zvezde iskoristila je da odigra još jednu kontrolnu utakmicu u toku priprema za sledeću sezonu.

Današnji rival Božovićevom timu bio je Borac iz Starčeva, a Zvezda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kraju slavila sa 7:0.

Poput Tomasa Fibela, koji je u svom premijernom nastupu postigao i prvi gol u Zvezdinom dresu, u meču protiv Hajduka iz Beške (10:1 za Zvezdu), danas je nešto slično učinio i Andrija Luković, još jedno od velikih pojačanja crveno-belih ovoga leta.

Ekipa Miodraga Božovića danas igra protiv Borca iz Starčeva, a posle samo tri minuta igre Andrija Luković je postigao vodeći gol za Crvenu zvezdu - 1:0!

Nije se dugo čekalo ni na drugi pogodak šampiona Srbije. Igrao se 20. minut, kada je Predrag Sikimić asistirao Aleksandru Kataiju, a najbolji strelac Zvezde iz prethodne sezone, završava akciju na najbolji način - 2:0.

Samo tri minuta kasnije, isti akteri na sceni i ponovo isti epilog - Sikimić asistent, Katai realizator za ubedljivih 3:0!

Ni tu se Katai nije zaustavio, pa je već u 33. minutu meča upisao i het-trik, za vođstvo Zvezde od 4:0!

Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme, a u nastavku još tri gola.

Tek što je počelo drugo poluvreme, u strelce se upisao i Vladimir Jovović, a šesti gol delo je Uga Vijere, koji je pogodio u 75. minutu meča.

Konačnih 7:0 postavio je Srđan Plavšić pet minuta kasnije.

Inače, crveno-beli su meč započeli u sledećem sastavu:

Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Donald, Le Talek, An. Luković, Katai, Srnić, Sikimić.

U drugom poluvremenu igrali su: Manojlović, Parker, Rendulić, Adam, Milošević, Ristić, Babunski, Plavšić, Jovović, Orlandić, Vijera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se igrala u Starčevu! Katai pucao rafalom, pogodio i Andrija Luković, Parker igrao desnog beka!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2016

Crveno-beli ubedljivi protiv vojvođanskog niželigaša Borca – 7:0..„Banka“ u Beškoj, nešto manje u Starčevu! Fudbaleri srpskog šampiona imali su još jedno lagano raspucavanje, ovog puta protiv vojvođanskog niželigaša Borca iz Starčeva. Kao što se i očekivalo Crvena zvezda jwe bez većih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Starčevo: Zvezda namestila nišan

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2016

Nakon pobede u prijateljskoj utakmici protiv Hajduka iz Beške 10:0, izabranici Miodraga Božovića bili su ubedljivi i u Starčevu, protiv još jednog slavljenika. Domaćin je proslavio 90 godina od osnivanja, a crveno-beli ni ovoga puta nisu imali milosti- 7:0 (4:0)...Ponovo su crveno-beli rano poveli,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.