Zvezda odgovorila na teške prozivke iz Humske: Tvrdnje bez argumenata i teorija zavere koja unosi zlu krv među klubove!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odgovorila na teške prozivke iz Humske: Tvrdnje bez argumenata i teorija zavere koja unosi zlu krv među klubove!

"Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnici", stoji u novom saopštenju...

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je sve fudbalske radnike da govore jasno i glasno kako bi se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu.

Crveno-beli su reagovali povodom izjave potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke "prijateljske utakmice" i "vanfudbalske sile".

"Bez argumenata i uz teorije zavere, takve tvrdnje samo štete srpskom fudbalu, dovode u zabludu i unose zlu krv kako među klubove, tako i među obične navijače. Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnici. Crvena zvezda je u poslednjih šest-sedam godina često ukazivala na brojne negativnosti koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu. Iskreno se nadamo da je to nesportsko vreme daleko iza nas", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Aktuelni prvak Srbije pozvao je nacionalni savez i sudijsku organizaciju da na pošten i odgovoran način analiziraju i sankcionišu rad sudija, a posebno, kako se ističe, "greške koje smo videli u prvom kolu, kada je FK Voždovac drastično oštećen na stadionu Partizana".

"Nadamo se da će organi FSS svojim odgovornim radom doprineti da se vrati poverenje javnosti u srpski fudbal i suzbiju sve eventualne špekulacije", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde, koje je potpisao predsednik kluba Svetozar Mijailović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda: Jasno i glasno za dobro fudbala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas sve fudbalske radnike da govore jasno i glasno kako bi se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu...Crveno-beli su reagovali povodom izjave potpredsednika Partizana Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke "prijateljske utakmice"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.