Zvezda odbila Seltu, Katai ide u Moskvu ili u Bergamo?

Izvor: RTS, 29.Avg.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odbila Seltu, Katai ide u Moskvu ili u Bergamo?

Fudbaler Crvene zvezde (još jako kratko fudbaler Crvene zvezde, da budemo precizni) Aleksandar Katai rekao je da bi u narednih 48 sati trebalo da potpiše ugovor sa španskom Seltom. Međutim, agencija Beta prenosi da je Crvena zvezda odbila ponudu španskog kluba.
"Najbliža je Selta. Pregovori su skoro završeni. Danas ili sutra bi oni trebalo da pošalju doktora kako bi se obavili pregledi, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čega bi trebalo da se završi ugovor", rekao je Katai.

On je dodao da ga raduje što će igrati u "verovatno najboljoj ligi na svetu" - Primeri.
"Nije moglo bolje. Primera je verovatno najbolja liga na svetu. Tu su Barselona, Real i Atletiko Madrid, Valensija, Sevilja, svi znamo kakvi su to klubovi".
Međutim, kako saznaje agencija Beta u klubu iz Ljutice Bogdana, Crvena zvezda je odbila ponudu Selte za svog najboljeg igrača.
Zvezda je bila zadovoljna ponudom, ali ne i načinom isplate 2.750.000 evra, koliko je španski klub nezvanično ponudio.
Šampion Srbije ima još dve ponude za Kataija, italijanske Atalante i Lokomotive iz Moskve, pa će crveno-beli pokušati da tog igrača prodaju nekom od ta dva kluba.
Prema saznanjima Bete, ponuda Lokomotive je finansijski jača i iznosi oko tri miliona evra, ali će se klub u dogovoru sa igračem odlučiti gde će on nastaviti karijeru.
Aleksandar Katai je u Crvenu zvezdu stigao iz Olimpijakosa. On je prošle sezone bio najbolji strelac Super lige Srbije sa 21 postignutim golom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Moskva

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.