Zvezda nije dočekala licencu: Salami se vratio u Nigeriju

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nije dočekala licencu: Salami se vratio u Nigeriju

Fuad Salami, zimsko pojačanje Crvene zvezde se posle mesec i po dana u Beogradu vratio u Nigeriju.

Razlog je činjenica da mu klub iz koga je došao još nije izdao licencu na osnovu koje bi mogao da zaigra za Zvezdu.

Crveno-beli su pokušali elektronskim putem da obezbede sertifikat ali sa druge strane nije bilo odgovora. Zbog toga je Salami odlučio da lično ode u Nigeriju kako bi pokušao da isposluje neophodni sertifikat.

Ta činjenica veoma komplikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situaciju oko njegovog statusa u Zvezdi. On je došao na pozajmicu kako bi se dokazao a već sada je izvesno da neće biti u konkurenciji za četiri od 15 mečeva koliko je imao da se nametne, jer toliko Zvezda utakmica treba da igra u prolećnom delu sezone.

Činjenica da se i pored toga nije nametnuo treneru Nenadu Lalatoviću pa bi svakako teško igrao dodatno otežava mogućnost da on ostane u Beogradu. Zbog toga je sve izvesnije da će se njegova pozajmica završiti pre nego što je i predviđeno.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ništa od sertifikata, Salami se vratio u Nigeriju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2015

Gbolahan Salami, zimsko pojačanje Crvene zvezde, vratio se posle mesec i po dana u Beogradu u Nigeriju...Razlog je činjenica da mu klub iz koga je došao još nije izdao licencu na osnovu koje bi mogao da debituje za Zvezdu...Crveno-beli su pokušali elektronskim putem da obezbede sertifikat, ali sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.