Zvezda ne staje! Novo pojačanje je na pragu, možda i dva!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne staje! Novo pojačanje je na pragu, možda i dva!

Iako je već dovela četvoricu novih igrača, Crvena zvezda nastavlja da se pojačava.

Još dobrih vesti za navijače Crvene zvezde u susret novoj sezoni i prvoj utakmici sa Florijanom na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naime, ''Novosti'' su večeras prenele najnoviju informaciju da je napadač Tuluza Aleksandar Pešić na pragu potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom! Navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i da će ugovor biti potpisan na tri godine, a još se samo čeka da Pešić nađe najpovoljniji način da se rastane sa francuskim prvoligašem.

Dvadesetpetogodišnji fudbaler će tako dodatno pojačati konkurenciju u Zvezdinom napadu, gde se za mesto u timu bore Boaći, Vujaklija, Pavkov, ali i mladi Joveljić, Vučićević...

Situacija sa Boaćijem još uvek nije definitivno rešena, pa čak ako i najbolji strelac ode, trner Vladan Milojević neće imati previše briga oko ofanzivne linije tima.

Takođe, kako smo ranije danas nagovestili, u igri za poziciju štopera je iskusni crnogorski reprezentativac Marko Baša, koji se rastao sa ekipom francuskog Lila i sada je u potrazi za novim klubom.

Njegovim dolaskom bi i Frimpong i povratnik Savić dobili ozbiljnu konkurenciju za mesto u timu, a Zvezda dobila odličan izbor igrača pred izlazak na evropsku scenu.

Ipak, da sačekamo realizaciju.

Ono što je najkonkretnije danas, to je dolazak u Beograd mladog brazilskog defanzivca Ze Markosa, o kome smo takođe ranije izvestili i koji bi tokom jeseni trebalo da se ''kali'', a možda već na proleće zaigra i u prvom timu Zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.