Izvor: Danas, 30.Avg.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nastavila seriju

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su usamljeni na čelu tabele i posle 8. kola domaćeg prvenstva, pa će s optimizmom dočekati reprezentativnu pauzu u kalendaru a potom i “večiti derbi” 12. septembra. Mučili su se izabranici Miodraga Božovića u Lučanima protiv Mladosti, ali su sa tri gola, doduše tek kada su ostali sa igračem više na terenu, ubedljivo došli do sva tri boda - 0:3 (0:0).

Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << su imali inicijativu u prvom poluvremenu, Vieira se našao u nekoliko izglednih prilika, ali se na odmor otišlo bez promene na semaforu, uz nešto slabije osvetljenje jer jedan novopostavljeni reflektor nije radio neko vreme. Ključni trenutak odigrao se u 63. minutu i to posle odlične prilike za Mladost. Imala je Zvezda slobodan udarac sa dubine terena, Katai je ubacio loptu do koje je u šesnaestercu pokušao da dođe Jovanović, ali ga je povlačenjem za dres oborio Živanović. Sudija Obradović je bez razmišljanja pokazao na belu tačku sa koje je bio precizan Donald, ali i (ne)opravdano poslao domaćeg fudbalera u svlačionicu.

Spartak - Vojvodina 2:1 (1:0)

Makarić 5, Ilić 90 - Ivanić 58

Mladost - Crvena zvezda 0:3 (0:0)

 Donald 63(pen), Jovanović 73, Vered 87

Metalac - Čukarički 1:2 (0:0) Milovanović 90 - Boljević 49, Pjasentin 66 (pen)

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.