Zvezda na korak od titule, minimalac crveno-belih na Vračaru

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na korak od titule, minimalac crveno-belih na Vračaru

U meču 34. kola Superlige Srbije odnosno četvrte runde plej-ofa Crvena zvezda je na stadionu Obilića kao gost savladala ekipu Voždovca sa 1:0 golom Predraga Sikimića u 57. minutu.

U prilično slaboj utakmici ekipa Miodraga Božovića bolje se snašla na teškom terenu stadiona na Vračaru odnosno iskoristili su jednu od malobrojnih prilika.

Imali su crveno-beli terensku inicijativu tokom svih 90 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << minuta, ali teško su dolazili di gola protivnika odnosno nedostajao je završni pas pre svega jer danas u timu nije bilo najboljeg asistenta Aleksandra Kataija koji je suspendovan zbog nagomilanih žutih kartona.

Vezni red u kom su danas bili David Babunski, MIhailo Ristić i Slavoljub Srnić nije funkcionisao najbolje tj. lopte su teško prolazile do isturenog Sikimića koji je bio dobro čuvan od strane odbrane Voždovca, ali im se ipak iskrao u već spomenutom 57. minutu kada mu je za gol asistirao Luis Ibanjez.

Domaći gotovo da nisu ni imali prilike za pogodak tako da bi moglo da se kaže da nisu ni zaslužili više o minimalnog poraza.

Crvenoj zvezdi za osvajanje titule već danas potrebno je da Vojvodina savlada Čukarički na Banovom Brdu.

Tok meča:

Od 57. minuta Crvena zvezda vodi sa 1:0 nakon što je Sikimić odlično reagovao u kaznenom prostoru Voždovca i to posle preciznog centaršuta Luisa Ibanjeza.

U prvom poluvremennu nije bilo pogodaka, na veoma teškom za igru terenu na Vračaru, a igra dva tima nikako ne može da zadovolji nekoliko stotina okupljenih navijača na stadionu, kao ni brojne gledaoce kraj malih ekrana.

Posle pola sata igre bez pravih prilika na obe strane, a tek nešto opasniji po gol rivala bili su fudbaleri Crvene zvezde. Prvi nešto ozbiljniji udarac izveo je David Babunski koji se danas našao u timu umesto Aleksandra Kataija.

Trener kluba sa stadiona Rajko Mitić Miodrag Božović bio je primoran na nekoliko izmena pre svega zbog suspenzija igrača pa su se tako u prvih 11 našli Mihailo Ristić i David Babunski, dok će u napadu ponovo biti iskusni Predrag Sikimić, a u poslednjoj liniji uz kapitena Lukovića Zoran Rendulić.

Voždovac - Crvena zvezda  0:1 (0:0)

(Sikimić 57)

Stadion: Obilića

Sudija: Dejan Santrač

Voždovac: Milošević, Ćirković, Puzigaća, Mihajlov, Ivković, Asani (59 Odita), Stojanović (73 Mašović), Srećković, Pavlović, Radin, Blagojević (85 Adamović)

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Luković, Rendulić, Ibanjez, Le Talek, Donald, Babunski (66 Plavšić), Ristić (66 Gavrić), Srnić, Sikimić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.