Zvezda na Bosforu juri u top 16

Izvor: 24sata, 21.Nov.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na Bosforu juri u top 16

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u Istanbulu jure plasman u top 16, ako večeras (19) pobede Galatasaraj u šestom kolu Evrolige biće na korak od druge faze elitnog takmičenja.

KORAK  - Izabranici Dejana Radonjića u prvom meču dva rivala na otvaranju Evrolige slavili su sa 76:68, a američki košarkaš Markus Vilijams rekao je da na ovakvim utakmicama igrači postaju asovi.

- Defitivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << biće to velika utakmica. Počinjemo jako tešku nedelju u kojoj posle Galatasaraja igramo i protiv Cedevite u ABA ligi, još jednog evroligaškog tima. Tokom poslednjih par dana smo uradili odličan posao u pripremi meča i spremni smo za ovako značajne mečeve i metalno i fizički - izjavio je Vilijams, plejmejker kluba sa Malog Kalemegdana.

Domaćin će igrati bez Vladimira Micova, Martinasa Pocijusa i otpuštenih Nolana Smita i Jana Vujakasa, dok Radonjić ne može da računa na povređenog reprezentativca Stefana Jovića.

- Nije odlučujući meč, ali bilo bi sjajno da ostvarimo pobedu. Znamo da su oslabljeni, da im nedostaju neki igrači, ali to ne može da utiče na način na koji ćemo da igramo. Moramo da budemo brzi i čvrsti, naša odbrana mora da bude na nivou. Ne smemo da budemo fokusirani na to šta Galatasaraj ima ili nema, već da igramo našu igri. To što su oslabljeni može da im šteti, ali i da im pomogne - dodao je Vilijams.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.