Posle Miloševića dolazi i Kanga! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Miloševića dolazi i Kanga! (VIDEO)

Reprezentativac Gabona stiže u Beograd iz Rostova

Zatišije, pa bura. Levi bek Spartaka Stefan Milošević danas će biti u prostorijama čelnika Crvene zvezde, baš kao i Tomas Fibel, a njihovim stopama uskoro bi mogao da krene Gelor Kanga.

Reprezentativac Gabona, rođen 1990.godine, trebalo bi da bude kapitalno pojačanja u veznom redu, igrač koji bi mogao da zameni Marka Grujića. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Afrikanac igra na poziciji ofanzivnog veznog, a od 2013.godine je član ruskog Rostova što znači da ga aktuleni šef stručnog štaba Crvene zvezde odlično poznaje.

Zlatni Orlić sutra stiže u Zvezdu na pregovore! (VIDEO)

Upravo je sportski sektor crveno-belih insistirao na angažovanju Gelora Kange. Prethodnih dana usijale su se telefonske linije između Srbije i Rusije, a 166 centimetara visoki Kanga je klimnuo glavom i potvrdnuo odgovorio na poziv iz Beograda. Ostaje samo da se posao finišira...

On bi došao u Zvezdu kao slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor sa Rostovom. Ta taj klub ove sezone je odigrao 17 utakmica, postigao dva gola i imao tri asistencije.



Na ruskim prostranstvima je ostavio upečatljiv utisak. Pre godinu i po dana kažnjen je sa tri utakmice suspenzije i 900 eura zato što je navijačima Spartaka koji su ga vređali na rasnoj osnovi pokazao srednji prst.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.