Zvezda kažnjena sa 216.000 dinara zbog ponašanja publike na derbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Apr.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kažnjena sa 216.000 dinara zbog ponašanja publike na derbiju

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike na utakmici sa Partizanom, dok su novčano kažnjeni i ostali učesnici derbija zbog tehničke greške.

Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je Zvezdu zbog "nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca, paljenja velikog broja baklji u gledalištu, bacanja rakete prema gostujućim navijačima, bacanja jake >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << petarde ('topovskog udara') na klupu gostujuće ekipe i bacanja na teren mekih i čvrstih predmeta", prema odgovarajućim članovima propozicija takmičenja.

Standardne novčane kazne za tehničke greške u iznosu od 12.000 dinara dobili su trener Zvezde Dejan Radonjić, košarkaš iste ekipe Branko Lazić, kao i igrač Partizana Uroš Luković.

Istim kaznama su zbog tehničkih grešaka kažnjeni i trener Borca Raško Bojić, kao i šef stručnog štaba Mega Leksa Dejan Milojević.

Borac iz Čačka kažnjen je i sa 48.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta u teren.

Vršac je kažnjen sa 60.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih predmeta na sudije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.