Zvezda imala JEDAN šut u okvir gola za poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda imala JEDAN šut u okvir gola za poluvreme! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su još jedno očajno poluvreme o čemu svedoče i prilike koje su izabranici Miodraga Božovića stvorili na Vračaru.

Jako loše poluvreme odigrali su fudbaleri Crvene zvezda na Vračaru pa ne čudi što se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

Voždovac nije morao da se muči oko odbrane svog gola pošto je lider šampionata bio potpuno bezopasan o čemu svedoči podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je za 45 minuta u okvir gola domaće ekipe otišla jedna lopta.

Jedini udarac u okvir gola Crvena zvezda je imala preko Predraga Sikimića u 35. minutu, a pred vama se nalazi snimak akcije koja će vas u veriti o kakavoj se prilici radilo.

Dodajmo i to da su David Babunski i Mičel Donald uputili još po jedan šut van okvira gola i to je u najkraće sve što je tim Miodraga Božovića uradio u prvom delu igra na Vračaru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern melje, da nije Oblaka već bi bilo 3:0! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016

Pogledajte dve odbrane koje bi mogle da odluče u ukupnom zbiru....Bajern gazi, Bajern melje, ali Atletiko je i dalje na nogama i na tome može da zahvali isključivo čudesnom Janu Oblaku! Fantastični golman Madriđana u prvih 45 minuta napravio je dve odbrane koje bi u konačnom zbiru mogle da budu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.