Zvezda i subotički Pionir i dalje zajedno

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i subotički "Pionir" i dalje zajedno

KK Crvena zvezda Telekom i proizvođač slatkiša iz Subotice "Pionir" produžili su ugovor o saradnji.

Foto: printscreen/Pionir

U Crvenoj zvezdi Telekom ne treba da brinu za slatko!

Subotički "Pionir", poznati proizvođač slatkiša, pronašao je interes da nastavi da sponzoriše crveno-bele.

"Uspešna saradnja kompanije Pionir i KK Crvena zvezda Telekom iz prethodne sezone, se nastavlja. Imajući u vidu da je košarka jedan od najtrofejnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naših sportova, naročito nakon uspeha reperezentacije Srbije na proteklom svetskom prvenstvu, kada je Pionir takođe bio sponzor, odlučili smo da podržimo Crvenu Zvezdu Telekom, klub koji neguje ideju timskog i sportskog duha i ima pozitivan uticaj na omladinu. Želimo im da uz našu podršku imaju uspešnu sportsku sezonu i dobre rezultate", kažu iz "Pionira", prenosi sajt KK Crvena zvezda Telekom.

Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Zemunu, Paraćinu i Prokuplju. Proizvodni asortiman Pionira podeljen je spram četiri fabrike, iako najveći segment proizvodnje čini fabrika u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno srce, Negro i Galeb čokolada. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2008. razvila niz novih brendova poput Vitanove, O la la! tortica i rolata, Diamond čokolade i mnogih drugih.

Ogranak fabrike Pionir u Zemunu nastao je 2006. godine nakon izvršene kupovine preduzeća “Sweet Vision” d.o.o. koji je bio specijalizovan za proizvodnju konditorskih proizvoda i zdrave hrane. Ovde se proizvode Pionirovi brendovi: O’clock cerealije, Boom flips, Bread Chips kao i grupa čokoladnih draže proizvoda (Čoko Vafli, Čoko Srca i Čoko Perlice).

Fabrika u Paraćinu, sa novim proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju Sun Mill vafla i Picanto krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvodi širok asortiman visoko kvalitetnih marmelada i džemova. Asortiman je dopunjen i proizvodnjom deserata, pralina i krem proizvoda

"Veliko nam je zadovoljstvo što je jedna tako uspešna komapnija kao što je Pionir odlučila da i dalje bude u našem sponzorskom timu. Takva podrška nam je dragocena i zbog toga kompaniji Pionir dugujemo veliku zahvalnost",  kaže direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.