Zvezda i Partizan za trofej na Football Friends u Foči

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan za trofej na "Football Friends" u Foči

Međunarodni fudbalski turnir za igrače do 17 godina "Footbal Friends", 12. po redu, održaće se narednog vikenda u Foči uz učesće osam klubova među kojima su Crvena zvezda i Partizan, ali i Steaua iz Bukurešta.

Na turniru koji je postao nezaobilazan kada je u pitanju ovaj uzrast ucestvovaće i Željezničar iz Sarajeva, Rijeka, Maribor, podgorička Budućnost i domaćin Sutjeska iz Foče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
- Turnir promoviše vrednosti fer-pleja, tolerancije i druženja. Ovde mladi sportisti, verujem bolje nego bilo gde, mogu da vide da nije sve u golu ili pobedi, peharu ili trofeju, nego mnogo pre u slikama prijateljstva koje odavde ponesu. Ne gubimo iz vida ni vreme ni prostor  i zato "Football Friends" u osnovi svojih aktivnosti ima povećanje kvaliteta saradnje mladih iz različitih socijalnih, etničkih, nacionalnih i verskih struktura - izjavio je predsednik fondacije "Football Friends" i pokretač ovog svojevrsnog festivala koji je izazvao lep ođek u fudbalskoj Evropi.

Dvostruki pobednici turnira, za sada, su Crvena zvezda, engleski Njukasl i podgoricka Budućnost, dok su po jednom trofej osvajali Vardar, Groklin, Dinamo Zagreb, Svonsi i Olimpija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.