Izvor: Danas, 24.Okt.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda gostuje u Dalmaciji

Beograd - Meč sa Metalcem u subotu (19.00) predstavljaće idealan trenutak za košarkaše Partizana da prekinu seriju od pet vezanih poraza. Crvena zvezda dan kasnije, nakon neshvatljivo izgubljenog meča od Neptunasa, na gostovanju Zadru želi da zadrži oreol nepobedivosti u ABA ligi i posle 5. kola.

Sremska Mitrovica je spremna da u subotu podrži mladu ekipu Mega Vizure u duelu sa Olimpijom, koja je u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << delu pretrpela samo jedan poraz i to na gostovanju crveno-belima.

Sa četiri poraza Valjevci su trenutno jedini tim u ligi koji nema nijedan trijumf. S obzirom na konkurenciju i činjenicu da su tokom leta promenili gotovo kompletan sastav, za očekivati je da će se do kraja sezone boriti za opstanak. S tim u vezi, Partizan ima idealnu priliku da prekine seriju od pet vezanih poraza u svim takmičenjima. Pojačani Milanom Mačvanom crno-beli jednostavno ne smeju ni da pomisle na eventualni poraz, uprkos tome što je Metalac u prvom kolu pošteno namučio Budućnost u Podgorici. Zvezdu u nedelju, posle putešestvija iz Klaipade do Dalmacije, očekuje jedno od najtežih gostovanja. Zadar je pobedama nad Igokeom i Levskim pokazao da je veoma nezgodan na svom terenu. Džejms Florens, prekaljeni plej, pravi je lider na terenu, a najveću pomoć ima od iskusnih Ivanova, Sobina i Ramljaka. Florens je sa 30 datih poena protiv Levskog bio najkorisniji igrač 3. kola ABA lige.

Milosavljevića „sluša” koleno

- Kontrola je dobro prošla. Sve ide svojim tokom, međutim, ta povreda je specifična i u ovoj fazi je prosto potrebna opreznost. Dragan trči, radi šuterske treninge i proći će još desetak dana pre nego što se priključi ekipnom radu - oprezan je Duško Vujošević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ABA liga - ''Zicer'' za Partizan, Zvezda na teškom ispitu

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2014, 12:39

Posle serije katastrofalnih rezultata, košarkaši Partizana večeras imaju priliku da tu seriju prekinu protiv debitanta u ABA ligi, ekipe valjevskog Metalca. Mega Vizura večeras takođe dočekuje Olimpiju, dok Zvezda sutra gostuje u Zadru.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.