Zvezda duguje 52 miliona evra!

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda duguje 52 miliona evra!

Skupština FK Crvena zvezda donela je nekoliko novina, a između ostalog javno je saopšteno koliko crveno-beli duguju. Kako prenosi Beta, na sednici Skupštine je konstatovano da je dug 52.003.519 evra, dok su potraživanja kluba 2.720.994 evra.

Novi predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović je dodao da je klub bio u problemima i kada je ostvarivao najveće uspehe, ali da ih je uvek rešavao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
- Zvezda je u svim svojim fazama imala problema, pa i u onim godinama kada je nizala najveće uspehe. Imala je snage tada da rešava probleme, a verujem da i sada ima snage - rekao je Mijailović i dodao da mora da se vrati poverenje u klub i ljude koji ga vode.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.