Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dominantnom igrom i pobjedom do trećeg kola

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija Lige Evrope, pobjedom na kazahstanskim Irtišom sa 2:0 na domaćem terenu.

Prva utakmica završena je neriješeno - 1:1.

Crveno-bijeli su rano došli do prednosti. Odličan slobodan udarac izveo je Donald, a golman gostiju nije imao nikakve šanse.

Zvezda je bila dominantnija nakon postignutog gola i kontrolisala je meč, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je izostajala završnica.

Malo više je Irtiš pokazao na početku drugog dijela, ali nije uspio ništa da napravi.

Beograđani su u 76. minutu uduplali prednost golom Srnića. Sjajno je po lijevoj strani probio Jovičić i proslijedio loptu do Srnića koji postavlja konačan rezultat.

Naredni protivnik Zvezde biće Sparta iz Praga.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.