Zvezda dočekuje Strazbur u Kombank areni

Izvor: Press, 08.Okt.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dočekuje Strazbur u Kombank areni

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće Strazbur na startu takmičenja u Evroligi u Kombank areni, saopštili su danas crveno-beli.
         Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana u Pioniru, zbog zuzetosti najveće dvorane na ovim prostorima. "Košarkaški klub Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zvezda obezbedio je svojim navijačima, gradu Beogradu u Srbiji košarkaški spektakl tokom jeseni. Velikim naporima kluba i uz razumevanje i dobru komunikaciju sa republičkim i gradskim vlastima, Crvena zvezda ipak je obezbedila veliku evroligašku utakmicu već na startu prve faze Evrolige u Kombank Areni", saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. Utakmica između Crvene zvezde i Strazbura biće odigrana 15.oktobra sa početkom u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.