Zvezda dobila novu šansu, Pele još nije otišao na pozajmicu

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobila novu šansu, Pele još nije otišao na pozajmicu

Mogućnost da Portugalac Pele pojača konkurenciju u veznom redu Crvene zvezde još nije potpuno ugašena. kako javljaju mediji u Portugalu, on se još nije pojavio u Pakoš Fereiri kojoj je navodno pozajmljen.

Fudbaler Benfike je praktično već bio prosleđen Pakošu, međutim na jučerašnjem okupljanju ekipe se nije pojavio. Prema tvrdnjama medija to ipak neće uticati na njegov transfer, ali moguće je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj potez odložen baš zbog interesovanja drugih klubova pa i Zvezde.

Pele je trebalo da bude deo sporazuma Benfike i Pakoš Fereire na nekoliko nivou, ali on je izgleda propao pa je i prelazak Pelea neizvestan. Ostaje da se vidi da li će Zvezda reagovati.

Pele inače igra na poziciji “zadnjeg veznog” i veoma je snažan i pokretljiv. Ima solidnu tehniku, a na “Marakani” smatraju da bi bio vrlo dobro pojačanje. Jedini problem je veliki broj stranaca u ekipi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.