Zvezda demolirala Spartak na startu Superlige!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda demolirala Spartak na startu Superlige!

Košarkaši Spartaka domaćini su Crvenoj zvezdi na startu KLS i nisu se najbolje proveli - 54;89.

Subotički klub se vratio u elitu, što je dirnulo Nikolu Kalinića, reprezentativca koji je prve korake napravio upravo ovde.

Steta sto nisam u mogucnosti da prisustvujem povratku suboticke kosarke u Superligu. Hala u Dudovoj sumi - Spartak - Crvena Zvezda! #sminka

— Nikola Kalinic (@nikola_kalina) April 21, 2017

Zvezda je protiv povratnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << startovala u odbrani trofeja, nakon nekoliko dana odmora, zasluženih osvajanjem ABA lige, a borbu su obeležili Bjelica sa 21 poenom i Simonović sa 18.

Kesar sa 5 i Jelenić sa 4 poena dostojno su otvorili meč za Spartak, ali je Zvezda pokazala klasu sa postavom Volters, Dangubić, Dobrić, Mitrović i Kuzmić. Upravo je Kuzmić iskoristio dominantnost u reketu za šest poena i 15:9.

Samo se Hristov pridružio košgeterski u Spartaku, a Zvezda je u laganom ritmu odmakla do 24:13, a minute su do 13. minuta dobili svi osim Simanića i Rakićevića.

Meč je nastavljen u skladu sa trenutnom situacijom, pa je na poluvreme Zvezda otišla sa 44:23, samo Simanić nije ulazio u igru, a najefikasniji je bio Simonović sa 12 poena.

Zvezda je nastavila klackalicu na 20 poena razlike, raspoložen je bio Simonović koji je ubacio i petu trojku, a bez poena i dalje su bili samo Rakićević i Simanić koji je grejao klupu.

Na kraju je i on dobio šansu, a Zvezda je rutinski gazila do konačnih 89:54.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Kalinić će ovaj put navijati protiv Zvezde

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić sa nestrpljenjem je dočekao povratak Spartaka iz rodne Subotice u elitu...Reprezentativca srce vuče u rodni kraj, pa će mu zvezdaši ovaj put verovatno oprostiti što neće navijati za bivše saigrače. Ovaj put je naklonjen Spartaku i odgledaće utakmicu u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.