Zvezda bolja od Stodemajerovog Hapoela! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od Stodemajerovog Hapoela! (video)

Izabranici Dejan Radonjića slavili su protiv izraelskog Hapoela iz Jerusalima, u okviru turnira na Kritu.

U borbi za treće mesto na pripremnom turniru u Kritu Crvena zvezda mts je bila bolja od Hapoela iz Jerusalima rezultatom 67-59 (15-19, 19-16, 11-12, 22-12).

Ekipa sa "malog kalemegdana" je slabije ušla u meča, ali je u polako popravljala igru i poslednjem kvartalu potpuno demoralisala protivnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ubacili su košarkaši Zvezde pet trojki u poslednjoj četvrtini i tako izvojevali pobedu nad izraelskim prednstavnikom.

Najefikasiniji u redovima beogradke ekipe bio je Milko Bjelica sa 21 poenom, koji je pokazao da itekako dobro može da odigra na poziciji centra.



Iskusni košarkaš koji je nedavno stigao u redove šampiona Srbije je samo u prvom poluvremenu ubacio 14 poena, bio je odličan pod košem i što je najvažnije odlično je sarađivao sa kapitenom Mitrovićem.

Solidnu rolu imali je i Kuzmić, koji je još jednom pokazao da će biti sjajan u odbrani, ali je imao i dobrih poteza u napadu, pogotovu kada igra leđima.

U drugom poluvremenu je sasvim solidan posao odradio i Nikola Rebić, koji je ubeležio sedam poena, a svoje minute je dobro iskoristio i Ognjen Dobrić.

U redovima Hapoela je osim NBA zvezde i vlasnika kluba Amari Stodemajera, igrao i bivši igrač Zvezde Tarens Kinsi, kao i bivši igrač Partizana Kurits Džerels.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.