Zvezda: Upozoravali smo na krađe FSS, nema spasa dok je Karadžić predsednik

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Upozoravali smo na krađe FSS, nema spasa dok je Karadžić predsednik

Rukovodstvo FK Crvena zvezda oglasilo se saopštenjem u kom je izraženo nezadovoljstvo suđenjem u Jelen Superligi, a koje prenosimo u celosti.

"Crvena zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao.

Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati.

Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje.

Zbog toga će Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedeljak, 4. maja, u 17:00 časova održati vanrednu sednicu, na stadionu „Rajko Mitić“.

Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu", navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) U ZVEZDI BESNI POSLE POBEDE PARTIZANA: Lopovluk FSS i Tomislava Karadžića ne prestaje

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015

U Ljutice Bogdana tvrde da "fudbalskoj Srbiji nema spasa dok predsednik Saveza i njegovi poslušnici ne napuste fotelje"..Fudbalski klub Crvena zvazda najavio je hitnu sednicu Upravnog odbora sa samo jednom tačkom dnevnog reda - suđenje u dosadašnjem delu Superlige...Klub iz Ljutice Bogdana se oglasio...

Nastavak na Kurir...

Zvezda: Upozoravali na krađu FSS

Izvor: B92, 03.Maj.2015

FK Crvena zvezda ekspresno je reagovao na nedosuđen penal za Vojvodinu protiv Partizana, optuživši Fudbalski savez Srbije i Sudijsku organizaciju za krađu...Partizan je ubedljivo savladao Vojvodinu 4:0, ali su iz Ljutice Bogdana ljuti zbog nedosuđenog penala na 1:0..."Crvena zvezda mesecima upozorava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.