Zvezda TV - Nova voditeljka i priče o ljubavi (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda TV - Nova voditeljka i priče o ljubavi (video)

Jedno novo lice na Zvezdinoj televiziji i zanimljiva tema koja je pokrenuta u najnovijoj emisiji.

Nova voditeljka Zvezda TV-a Tatjana Šajković razgovarala je sa Milošem Ninkovićem, Boškom Jankovićem, uz podsećanja na reči naših legendarnih glumaca koji su bili i veliki navijači Zvezde - Dragana Nikolića i Ljube Tadića.

Takođe, jedan deo emisije posvećen je i mlađim kadetima Zvezde.

''Dragi Zvezdaši, pred vama je nova emisija u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će se prepoznati svako kome je crveno-bela boja u srcu.



Crvena zvezda je nepresušna inspiracija. Zato se, u saradnji sa MTS-om, naš klub kroz emisiju „Naša linija života” obraća svim navijačima.

Uživajte u pričama o ljubavi koja već više od sedam decenija traje i kojih će biti sve dok je vas kojima je Zvezda život'',
navodi se na Zvezdinom klupskom sajtu u najavi nove emisije na klupskoj televiziji.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Dragan Nikolić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.