Zvezda TV - Lalatović: Radnički me je iznenadio odlaskom u karantin dva dana pre meča

Izvor: Blic, 20.Nov.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda TV - Lalatović: Radnički me je iznenadio odlaskom u karantin dva dana pre meča

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je za Zvezda TV da ga je iznenadilo to što će igrači Radničkog biti dva dana u karantinu uoči njihovog gostovanja u Kragujevcu.

Crveno-beli su tokom reprezentativne pauze ugostili i savladali Udineze (1:0) na oproštaju Dejana Stankovića, što je već arhivirano na Marakani.

"Dobro smo trenirali, moji igrači su pokazali da mogu da pobede Udineze, a onda sigurno mogu i Radnički. Nadam se osvajanju nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tri boda. Napravili smo dobru analizu protivnika, dobro poznajem njihov tim i trenera, imaju nekadašnjeg igrača Zvezde Marka Perovića. Iznenadilo me je što su dva dana pre naše utakmice otišli u karantin, a to je dodatni motiv da uđemo maksimalno u meč i obradujemo naše navijače", rekao je Lalatović koji se dotakao i priče o formaciji 4-2-3-1 i eventualnoj promeni.

Prijateljski duel sa Udinezeom pokvarila je jedino povreda golmana Damira Kahrimana, kome je Dejan Stanković prvi prišao pri napuštanju terena na svom oproštaju.

"Osećam se bolje, delovalo da nije tako strašno u prvi mah. Poželeo sam Dekiju još bolju trenersku karijeri, upoznao sam ga u reprzentaciji, jako dobar čovek i pravi kapiten, čast mi je i lepo sam se osećao što je meni prvi prošao i zagrlio me", rekao je Kahriman.

Zvezda gostuje kragujevačkom Radničkom u 13. kolu Jelen Superlige u subotu od 13 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: "Kad možemo Udineze dobićemo i jedan Radnički"

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović tvrdi da je ekipa spremna za gostovanje u Kragujevcu i da nema razloga da sumnja u sposobnost svojih igrača da protiv "fenjeraša" upišu pobedu.

Nastavak na Sportske.net...

Lalatović: Očekujem spektakl i pobedu u Kragujevcu!

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 15:50

Trener Crvene zvezde oprezan uoči gostovanja Radničkom. Apostrofira da su Đavoli u prethodne dve utakmice odigrali nerešeno. . Na prvi pogled trebalo bi to da bude lak posao za Crvenu zvezdu. Međutim, trener crveno-belih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.