Zvezda - Stiže kvartet za Evropu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2016, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Stiže 'kvartet' za Evropu!

Skori početak priprema za novu sezonu u kojoj će Crvena zvezda "napasti" plasman u Ligu šampiona nagoveštava i angažovanje pojačanja u tu svrhu. Na vrata stadiona "Rajko Mitić" kucaju četvorica novih igrača!

Predstavnici fudbalskog kluba Crvena zvezda zaduženi za poslove koji se tiču transfera imaće pune ruke posla u narednih nekoliko dana jer se od srede očekuje ulazak u završne pregovore sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četvoricom fudbalera koje Miodrag Božović želi u svom timu.

Crvena zvezda će se najpre pojačati u zadnjoj liniji i u tu svrhu angažovati TROJICU novih igrača, a u završnu fazu uskoro bi trebalo da uđu i pregovori oko angažovanja zamene za Marka Grujića.

Ukoliko sve bude išlo po planu, danas bi na stadionu "Rajko Mitić" trebalo da budu utanačeni transferi levog beka Stefana Miloševića (21) i iskusnog francuskog defanzivca Tomasa Fibela (30), dok bi štoper Milan Mitrović (28) završne pregovore trebalo da obavi u danima koji slede!

Levi bek Spartaka Stefan Milošević u Zvezdi bi trebalo da dobije ulogu zamenika Luisa Ibanjeza, ali bi u slučaju prodaje Argentinca poneo zvanje prve opcije na poziciji levog beka u nastupajućoj sezoni.

Francuz Tomas Fibel nije novost i o tome je pisano tokom prethodnih dana, pa ostaje da dosadašnji član Mordovije utanači odredbe ugovora i parafira saradnju sa crveno-belima.

Pisalo se u prethodnom periodu i o dosadašnjem štoperu Milanu Mitroviću čiji je klub ispao u drugu tursku ligu, pa se očekuje da posle kraćeg odmora i momak ponikao u Zemunu uskoro potpiše za Zvezdu.

Četvrto pojačanje Crvene zvezde u danima koji slede trebalo bi da bude Gabonac Gelor Kanga (25) o čemu smo pisali u utorak OVDE!

Recimo da će Crvena zvezda u danima koji slede započeti zvanične pregovore sa Čukaričkim oko angažovanja reprezentativnog špica Andrije Pavlovića, pa ostaje da se vidi koliko će uspeha imati crveno-beli u tom poslu jer je dobro poznato da napadača "Brđana" žele i neki evropski klubovi.

Kada su odlasci u pitanju, Dušanu Anđelkoviću i Saši Stojanoviću neće biti ponuđeni novi ugovori i oni će od 30. juna biti slobodni u izboru nove sredine, dok će sa Džošuom Parkerom biti postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.