Zvezda - Provokacija iz Zagreba, ili bolna realnost?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Provokacija iz Zagreba, ili bolna realnost?

Izjava trenera zagrebačkog Dinama Zorana Mamića izazvala je veliku pažnju u regionu, a tiče se Crvene zvezde.

Ovih dana smo svedoci prave ''sapunice'' oko transfera bivšeg fudbalera zagrebačkog Dinama, Argentinca Luisa Ibanjeza u Crvenu zvezdu.

Izgledalo je da je posao završen, da će Ibanjez sigurno pojačati poziciju levog beka, ali su se juče neke stvari ponovo iskomplikovale, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je zvanična promocija odliožena.

Naravno, vest da Ibanjez dolazi u Zvezdu odjeknula je i u Hrvatskoj, pa su tamošnji novinari upitali za mišljenje i trenera Dinama Zorana Mamića.

A on je na tu temu dao zanimljivu izjavu, koju su neki shvatili i kao provokaciju na račun nekadašnjeg šampiona Evrope.

Naime, on smatra da su i Dinamove rezerve u današnje vreme za Zvezdu - pojačanja.

''Siguran sam u to. Siguran'', istakao je Mamić, a prenosi 24sata.hr.

On se ogradio da se za Ibanjeza ne može reći da je bio samo rezerva, ali nema dilemu da je Dinamo danas na većem nivou u odnosu na Zvezdu.

''Lučo nije bio rezerva, to je stranac s najvećim brojem nastupa u Dinamu, 180 nastupa ima. Ali, da se Dinamo izdigao u regionu, jeste'', konstatovao je Mamić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.