Zvezda PRE ROKA do evro-licence?

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda PRE ROKA do evro-licence?

Generalni direktor Crvene zvezde izneo optimistička očekivanja, uz uverenje da će navijači biti zadovoljni.

Kraj marta je uvek period kada se rešava pitanje dobijanja licence za učešće u evropskim takmičenjima, ni ovoga puta nije ništa drugačije.

Navijači Crvene zvezde željno iščekuju vesti sa Marakane tim povodom, a sudeći prema najavama generalnog direktora kluba Zvezdana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Terzića, nikakvih problema po tom pitanju neće biti.

On će čak najavio da će to pitanje biti rešeno i pre nego što se očekuje.



''Neka naši navijači budu bezbrižni, dobićemo dozvolu ovih dana, do kraja marta, što je pre roka i dolaska Komisije za licenciranje iz evropske kuće fudbala, koja je planirana za april'', poručio je Terzić, a prenose ''Novosti''.

Danas su se u medijima pojavile informacije da je Terzić založio stan da bi Zvezda dobila novi kredit, ali generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana nije želeo da komentariše tu temu.

''Klub je preduzeo sve što je bilo potrebno i Crvena zvezda će izmiriti sve svoje obaveze koje su potrebne da se dobije licenca'', ponovio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.