Zvezda – Neptunas 2:0 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda – Neptunas 2:0 (prva četvrtina)

Nakon veoma turbulentne nedelje, u kojoj su izgubili jednog navijača i utakmicu posle dva produžetka u Istanbulu, košarkaši Crvene zvezde dočekuju litvanski Neptunas, u meču koji može biti presudan za plasman u Top 16 fazu Evrolige.

19.05 - Posle minuta tišine u čast nastradalog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počeo je meč u Kombank areni.

18.55 - Nekoliko minuta ostalo je do početka meča između Crvene zvezde i Neptunasa.

Jedini srpski predstavnik u Evroligi ove sezone, ekipa Crvene zvezde, dočekuje litvanski Neptunas u sedmom kolu grupe D. Pobeda bi crveno-bele umnogome približila Top 16 fazi.

Oba tima imaju po tri pobede i poraza u dosadašnjih šest mečeva, a pobeda bi jednoj ekipi znatno uvećala šanse za plasman u Top 16 fazu elitnog takmičenja.

U prvom meču u Litvaniji domaći tim je slavio sa 83:81, a Markus Vilijams nije pogodio trojku za pobedu u poslednjim sekundama.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da ovo ipak nije odlučujuća utakmica, jer je njegova ekipa pokazala da može da igra sa svima.

"Meni je u potpunosti jasno da želimo da savladamo Neptunas. U ovaj meč i u sve ostale mečeve ulazimo sa istom motivacijom. Ovo nije odlučujući meč, jer smo pokazali da možemo da igramo sa svim timovima, a ima još utakmica do kraja. I nama je jasno da nas pobeda stavlja u bolju poziciju, ali smo svesni i da ima mnogo da se igra", rekao je Radonjić.

Zvezdini navijači, okupljeni u navijačku grupu "delije – sever" večeras neće navijati, iz dobro poznatih razloga. 

Meč u Areni počinje u 19 časova, a tok meča možete pratiti na našem sajtu, kao i na Tviter profilu RTS Sport, gde će se oglašavati naš reporter sa lica mesta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.