Zvezda - Kokeza traži odlaganje izbora!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Kokeza traži odlaganje izbora!

Potpredsednik FSS i potpredsednik Crvene zvezde u ostavci Slaviša Kokeza smatra da sada nije pravo vreme za izbore i sve relevantne faktore je pozvao da se oni - odlože.

Kako smo ranije objavili, u ponoć ističe rok za podnošenje kandidatura za novog predsednika Crvene zvezde, sve su veće šanse da se kandiduje Dragan Džajić, ali uoči današnje sednice Upravnog odbora kluba, potpredsednik u ostavci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Slaviša Kokeza poziva na odlaganje izbora!



''Informer''
je danas preneo Kokezin apel, a povod za ovakav njegov stav je želja da se najpre održi vanredna Skupština kluba, na kojoj bi se donele odgovarajuće odluke koje bi omogućile da sve protekne u skladu sa Statutom.

''Pozivam predsednika kluba Svetozara Mijailovića, direktora Zvezdana Terzića, Nebojšu Čovića kao člana UO i potencijalnog kandidata, kao i ostale članove UO, skupštine i navijače da se ujedine i donesu odluku o odlaganju izbora.

Mislim da je u interesu Zvezde da se sazove vanredna skupština kluba, da se sve neophodne odluke na njoj ozvaniče i da se što pre zakažu novi izbori koji bi u potpunosti bili u skladu sa statutom''
, izjavio je Kokeza pre zasedanja Upravnog odbora.

Biće zanimljivo videti da li će ovaj njegov predlog biti prihvaćen, s obzirom da su u poslednje vreme ''zahladneli'' njegovi odnosi sa generalnim direktorom (u ostavci) Zvezdanom Terzićem.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.