Zvezda: Karte za Cedevitu od utorka

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Karte za Cedevitu od utorka

Prodaja ulaznica za utakmicu 7. kola Top 16 faze Evrolige Crvena zvezda - Cedevita počinje u utorak od 10 časova na dva mesta u Beogradu

Foto: MN Press

Crvena zvezda u četvrtak u Pioniru dočekuje Cedevitu u 7. kolu Top 16 faze Evrolige.

Prodaja ulaznica za taj duel počinje u utorak od 10 sati u dve poslovnice Eventima - u "Kombank areni" i Domu omladine u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Crveno-beli su saopštili da će cene karata biti 1.000 dinara za mesta na tribinama A, B, C i D, mesto u parteru B i parteru 4 staje 1.800 dinara, plava i bela loža su 2.500 dinara, loža 3.500 dinara, a počasna mesta uz parket (court seat) 10.000 dinara.

Sa malog Kalemegdana su poručili da će ulazi u partere biti podeljeni ogradom za ulaz vlasnika sa dnevnim, i sezonskim kartama i biće jasno obeleženi.

Kupci ulaznica za tribine A i B ulaziće u dvoranu "Pionir” na ulaz za tribinu A, dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.

Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.

Kao i na prethodnim duelima i u četvrtak će se vršiti detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, zbog čega su iz Crvene zvezde apelovali da navijači ranije dođu u dvoranu, kao i ne nose upaljače, metalne novčiće, kozmetiku i flaširanu vodu.

Crvena zvezda podseća da klubu i dalje preti opasnost da neki od narednih, takmičarski izuzetno važnih mečeva u Evroligi, igra pred praznim tribinama, nakon kazne koja je izrečena za ubacivanje predmeta tokom utakmice sa Fenerbahčeom.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Cedevita počinje u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Seat

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KKCZ: Karte za Cedevitu od utorka

Izvor: B92, 08.Feb.2016

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će prodaja ulaznica za utakmicu sa Cedevitom početi u utorak u 10 časova.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.