Zvezda - Kangu opet oteli vračevi?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Kangu opet ''oteli vračevi''?

Nedeljama se najavljuje, a nikako da se realizuje ovaj transfer. Hoće li Gelor Kanga u Zvezdu, ili su ga, da se poslužimo terminologijom Zvezdinog trenera Božovića, opet ''oteli vračevi''?

''Sapunica'' oko Gelora Kange i njegovog prelaska u Crvenu zvezdu i dalje traje.

Dosadašnji vezista Rostova, sa kojim mu sutra ističe ugovor, već nedeljama je u pregovorima sa Crvenom zvezdom koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ponudila odlične uslove za ovdašnje prilike i činilo se da će u toku ove nedelje priča biti završena i da će internacionalac iz Gabona obući crveno-beli dres.

Međutim, pojedini francuski mediji danas prenose drugačije informacije, pozivajući se na izvore iz Gabona.

Prema tim izvorima, Kanga se nalazi u Francuskoj, gde vodi pregovore sa tamošnjim Lensom, koji je takođe ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Za razliku od Zvezde, u Lensu mogu da budu strpljivi, jer im sezona kasnije počinje, dok na Marakani žele da potpuno spremni i pojačani dočekaju polovinu jula i početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Što je najgore, izgleda da se Kangi baš i ne žuri u izboru novog kluba...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.