Zvezda - Kako će izgledati tim posle pauze u šampionatu?

Izvor: Press, 29.Avg.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Kako će izgledati tim posle pauze u šampionatu?

Finansijski problemi sa kojima je FK Crvena zvezda suočen doveli su do toga da šampion Srbije tek posle dva odigrana kola u novoj sezoni dobije pravo da registruje pojačanja ali time nije stavljena tačka na muke koje će Nenad Lalatović imati u sastavljanju tima.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još tri dana, u nekim zemljama i nešto više, a vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otkrio je da će do zatvaranja letnje pijace klub biti primoran da prodaje igrače.

Zvezdu je već napustio Nenad Milijaš, a na izlaznim vratima nalaze se još Darko Lazović i Goran Gogić. Od prodaje Aleksandra Kovačevića se odustalo a Lalatović ga je imenovao i za zamenika kapitena.


Kako sada stoje stvari Zvezda će nakon pauze u šampionatu koja sledi nastupati u nešto drugačijem sastavu u odnosu na početak sezone a mesto u prvoj postavi dobiće Nenad Gavrić i Miloš Bosančić a verovatno i Bogdan Planić.

To znači da bi, u slučaju da ne dođe do povreda igrača a Lazović bude prodat u naredne dve nedelje, Zvezda na megdan Napretku trebalo da izađe u sledećem sastavu:
Rajković; Petković, Planić, Pavićević, Mijailović; Kovačević, Bosančić, Savićević; Gavrić, Pečnik; Rakić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.