Zvezda - Ekspresna ostavka Zorana Bašanovića!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Ekspresna ostavka Zorana Bašanovića!

Samo dan pošto je prisustvovao Partizanovoj proslavi titule i oštre reakcije navijača Crvene zvezde koja je potom usledila, dosadašnji član Upravnog odbora kluba sa Marakane Zoran Bašanović odlučio je da podnese ostavku.

Iako je verovatno želeo da pokaže kako je moguće uspostaviti normalne odnose između dva naša najveća kluba, Zoran Bašanović je sinoć naišao na osudu od strane brojnih navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde, zbog prisustva Partizanovom svečanom koktelu povodom proslave šampionske titule.

Izgleda da je taj pritisak ''zvezdaške javnosti'' bio toliko veliki, pa je Bašanović već danas odlučio da podnese ostavku na članstvo u Upravnom odboru Crvene zvezde.

Ona je i ekspresno prihvaćena, a Bašanović je naveo ''moralne razloge'' kao povod za ovakav potez.

''Bašanović je ostavku podneo predsedniku Upravnog odbora Svetozaru Mijailoviću, koji je prihvatio njegovu odluku. Na prvoj narednoj sednici Upravnog odbora, ova odluka će biti verifikovana.

Razlozi Bašanovićeve odluke su moralne prirode, kako je sam objasnio'',
navodi se danas u kraćem saopštenju objavljenom na sajtu Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.