Zvanično: On je ubio Marka, pa pokušao da pobegne!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: On je ubio Marka, pa pokušao da pobegne!

Kako prenose turski mediji ubica navijača Crvene zvezde je uhapšen, ali njegov identitet još nije poznat. Slika glavnog osumnjičenog je objavljena, ali "dotični" nimalo ne liči na prvooptuženog koji je priveden u četvrtak u toku dana.

Šef istanbulse policije Selami Altinok odgovarao je na pitanje tamošnjih medija, a prvo što je rekao bilo je: "Moram da kažem da je počinilac ovog ubistva turski državljanin".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

"Pregledani su svi raspoloživi snimci u proteklih nedelju dana, a hapšenja su morala da se obave što pre jer je javna bezbednost ugrožena", bile su reči Altinoka.

 

Prema njegovim rečima, radi se o izvesnom A.K. koji je uhapšen kada je pokušao da pobegne u Antaliju.

   

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.